torsdag 1 januari 2009

2009


En riktigt trevlig nyårsafton hade vi! Med god mat o dryck. Alla hade gjort något att äta, så det blev riktigt spännande att smaka av. Kvällen gick fort, det pratades, lektes charader, lyssnades på musik, drack gott vin o fnittrades. Och vipps närmade sig klockan 00.00. Alla ut i trädgården, där Peter bjöd på ett hedundrande fyrverkeri ( tack Peter ), Emma hade också några. Det skålades i cider, men några nyårslöften blev det inte. Sedan in i värmen igen. Klockan blev närmare 02.00 innan alla kröp i säng. Nu hoppas jag att detta år blir riktigt, riktigt bra!

GOTT NYTT ÅR!

3 kommentarer:

Greten sa...

Tack för en trevlig kväll!!!

Anonym sa...

Hej och god fortsättning ni med där på ön. Kom hem i kväll efter jul o nyårsfirande på båten. Massor med ryssare som kom över nyår då de har sin stora semester tid där nu. Här har vi det bra men småkyligt ute (-8)
Nu ska vi ta det lugnt i morgon, fast Åsa jobbar kväll, sen till Göteborg på söndag. Måndag ska Faro på utställning. Hur det går berättar vi senare..........
Må bra och hälsa alla från oss.
Kram
Åsa o Manfred, hundar och katten Kalle.

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR från mej till dej. Vi vet inte vad vi detta år har att erbjuda, men vi hoppas på allt gott!" Campinggrannen "